Pink Floyd Fans Nederland

The Pretty Things met David Gilmour

Geplaatst op Friday 25 May @ 16:19:04 GMT+1 door FloydianTheo

Na 55 jaar live optredens, zullen The Pretty Things, gevormd door ex-Rolling Stone Dick Taylor, en zanger Phil May,zich aan het eind van dit jaar terugtrekken uit elektrische live optredens.


Met een enorme geschiedenis van muzikale en culturele 'primeurs' als kern - het 'langste haar ter wereld', allereerste rock and roll-drugs, de meeste arrestaties van welke band dan ook, allereerste 'garage'-single, allereerste rock-opera , eerste Britse band die Rolling Stone Record of the Year won, gearresteerd voor het lossen van een afgezaagd jachtgeweer, eerste band om de volledige controle over zijn gehele opgenomen catalogus terug te krijgen, enzovoort ...

Met zo'n invloedrijk werk als hun baanbrekende meesterwerk en 's werelds eerste rock-opera S. F. Sorrow, die dit jaar haar 50e verjaardag viert, blijven ze een enorm belangrijke artistieke en creatieve kracht. Ze spelen aan het einde van het jaar hun laatste live-optreden ooit.

Deze afscheidsshow - in Londen - bevat gastoptredens van belangrijke oude vrienden David Gilmour, Van Morrison en Bill Nighy en enkele nieuwe jonge revolverhelden om ervoor te zorgen dat ze eruit gaan zoals ze binnenkwamen - met alle geweren laaiend en zonder gevangenen.

Ze spelen hun laatste optreden in Indigo op The O2 op 13 december 2018. Tickets gaan vrijdag 25 mei om 11 uur in de verkoop, via AXS.com.

News source: Brain DamagePosted in In het Nieuws

"The Pretty Things met David Gilmour" | Login/CreŽer een profiel | 0 opmerkingen
De schrijver is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn berichten.

Gasten mogen geen opmerkingen plaatsen, registreer a.u.b.