Pink Floyd Fans Nederland

Verhalen: Review: The Pink Floyd Sound - When Glances Meet DVD

Geplaatst op Saturday 07 April @ 20:28:58 GMT+1 door FloydianTheo

Vandaag (7 april 2016) een jaar geleden was n van The Pink Floyd Sound's The Wall concerten, in het Parkstad Theater te Heerlen. Er zouden opnames gemaakt worden voor het uitbrengen van een DVD. En vandaag, precies een jaar na dato is het zover.


Zelf heb ik dit concert mee mogen maken en stond toen al versteld van het hoge niveau wat deze band ook met The Wall haalden. Zie hiervoor mijn verslag.

De DVD bevat het grootste deel van het concert uit Heerlen. Tevens komen bandleden aan het woord over hun passie: Pink Floyd.

Daarnaast bevat de DVD ook opnames die gemaakt zijn in Studio 150, Bethlehemkerk te Amsterdam. Zoals de band zelf zegt, wilde men een concert geven zonder publiek (zoals Pink Floyd in Pompeii heeft gedaan). Heerlijk om te zien en horen hoe relaxed, gepassioneerd en met veel plezier hier enkele nummers speelt, waarbij de keus, Anniek van Maaswaal als toevoeging op zang, niet beter had kunnen zijn.

Nummers die je niet snel voorbij ziet komen, zoals Not Now John en Matilda Mother, maar ook een Gilmourische Fat Old Sun en Learning To Fly. En voor mij uiteraard een spektaculaire versie van Echoes.

Deze DVD is een echte aanrader en te bestellen via www.pinkfloydsound.nl of tijdens een van hun optredens bij de merchandise stand.
Posted in Verhalen

"Review: The Pink Floyd Sound - When Glances Meet DVD" | Login/Creer een profiel | 0 opmerkingen
De schrijver is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn berichten.

Gasten mogen geen opmerkingen plaatsen, registreer a.u.b.