Pink Floyd Fans Nederland

PINK PROJECT: Pink Project live in Omniversum door Lennart Koenraads

Geplaatst op Wednesday 20 December @ 08:49:47 GMT+1 door FloydianTheo

Afgelopen weekend (15, 16 en 17 december 2017) sloot Pink Project hun 2017 optredens af met 5 shows in het IMAX theater Omniversum in Den Haag. Lennart Koenraads bezocht een van de shows op zaterdag avond 16 december, waarvan hier zijn verslag en enkele foto's:


Afgelopen zaterdag 16 December 2017 was de dag dat ook wij dit spektakel mochten mee maken.

Ik heb best veel concerten meegemaakt, onder andere natuurlijk Pink Floyd zelf in die jaren maar ook concerten van The Rolling Stones en dan ben je best verwend en niet zo snel onder de indruk.
Toch wist Pink Project mij wederom diep te raken en ben ik nog steeds zwaar onder de indruk.
Het is sowieso al heel bijzonder om een concert neer te zetten in het Omniversum met alles wat daarbij komt kijken. Ga er maar aan staan....en dan ook al zoveel jaar en nu ook weer 5 keer compleet uitverkocht. Respect hoor.

De setlist bestond onder andere uit:
Dark Side of the Moon, Division Bell, Shine On Your Crazy Diamond, Wish You Were Here, Set the Controls for the Heart of the Sun, Comfortably Numb, bijgestaan door geweldig passende beelden geprojecteerd op het nog steeds supersonische scherm van dit theater.
Het geluid was natuurlijk ook supersonisch met zo'n 400 luidsprekers. Echt geweldig. Wat een sound!

Het is nog steeds zo bij Pink Project dat als je je ogen sluit dan is het echt net alsof je bij een echt concert van de legendarisch rock band Pink Floyd aanwezig bent. Het is gewoon magisch, de muziek, De harmonieŽn de sfeer, samenhang alles klopt gewoon precies. Dat is de kracht van deze band!

Dit jaar heeft de band nog iets heel speciaals toegevoegd aan het geheel, namelijk de zeer getalenteerde celliste: Maya Fridman.
In 1 woord wauw. Wat een aanwinst. Onder andere het nummer High Hopes werd echt legendarisch neergezet.

Verder heeft natuurlijk iedereen van de band wederom een fenomenale indruk achtergelaten. Prachtig!!! Je merkt ook dat iedereen echt een eigen gepassioneerde bijdrage levert waardoor je kunt spreken van een fantastisch team.

Het concert eindigde in een staande ovatie met een oneindig applaus. Meer dan verdient allemaal! We want more......!

Na het concert hebben wij ook nog gewoon heerlijk na kunnen praten met diverse leden van de band. Top! Onze avond kon in ieder geval niet meer stuk.

Bedankt Pink Project voor weer een geweldige avond Pink Floyd.

Lennart Koenraads
Posted in Cover- & Tributebands

"Pink Project live in Omniversum door Lennart Koenraads" | Login/CreŽer een profiel | 0 opmerkingen
De schrijver is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn berichten.

Gasten mogen geen opmerkingen plaatsen, registreer a.u.b.