Het Beeld van de kalender

Calendar of Events
Vandaag 24 september 2018 Maand: Jaar: Printvriendelijke versie

<< 26 juli 2018 Alle evenementen voor
vrijdag 27 juli 2018
28 juli 2018 >>


20:30 - 23:55

Event #459
Titel:The Pink Floyd Sound & Chewy and the Locals
Categorie:Show
Lokatie:Pietersplein, Roggel
Omschrijving:Evenals voorgaande jaren zal de dag voor Tispelpop het Pietersplein weer worden opgevuld met lekkere klanken. Op vrijdag 27 juli vindt namelijk het Triboete Festival plaats. Met twee heerlijke tribute bands uit de eigen regio op het programma wordt het weekend lekker afgetrapt.

De eerste band is Chewy and The Locals. Deze band uit Baexem brengt muziek uit de fifties, sixties en seventies, oftewel een herbeleving van de gouwe ouwe tijd van de popmuziek. Dat betekent een flinke dosis rock 'n roll, pop, blues, americana en folk. Denk daarbij aan onder andere de Rolling Stones, Creedence Clearwater Revival en The Doors. Een feest der herkenning voor elke muziekliefhebber.

De klapper van deze avond heeft Roggelse roots, en is geen kleintje in de wereld van tribute bands, namelijk The Pink Floyd Sound. Deze band benadert het origineel op een bizarre wijze, dat je bij sluiting van je ogen ontzettend veel moeite hebt om te onderscheiden welke nu de echte Pink Floyd is. Maar sluit je ogen vooral niet, want deze band is zowel muzikaal als visueel een genot voor je brein. Deze band neemt je mee op een spectaculaire reis naar de hoogtijdagen van de psychedelica, de epische klassiekers en de bombast van weleer.

Het Triboete Festival vindt vrijdag 27 juli plaats op het Pietersplein in Roggel. Laat je deze kans niet ontnemen, want zo vaak gaat het niet voorkomen dat je deze twee bands gratis kunt bezoeken.
Aanvang: 20:30u
Toegevoegd door:Admin


Toon Categorieen:
Show

GCalendar ©