Het Beeld van de kalender

Calendar of Events
Vandaag 20 oktober 2018 Maand: Jaar: Printvriendelijke versie

<< 31 mei 2018 Alle evenementen voor
vrijdag 01 juni 2018
02 juni 2018 >>


20:00 - 23:00

Event #409
Titel:Pink Project - Pink Floyd In Concert pt2
Categorie:Show
Lokatie:Openlucht Theater Valkenburg a.d. Geul
Omschrijving:Elke twee jaar is de groep te gast in het openluchttheater: Pink Project, een van de beste tribute bands ter wereld. Met een overweldigende podiumact brengt Pink Project de passie en energie van de legendarische rockgroep Pink Floyd terug op het podium. En groot feest voor de zintuigen, en dat niet alleen voor de meest verstokte Floyd-fans. Altijd goed voor een uitverkocht huis!
Toegevoegd door:Admin


20:15 - 23:00

Event #388
Titel:Infloyd - 50 jaar Pink Floyd Heesch
Categorie:Show
Lokatie:De Pas, Heesch
Omschrijving:50 jaar na Pink Floyd in Heesch met Infloyd!

Op 3 juni 1968, tweede Pinksterdag, speelde de Engelse rockband Pink Floyd in De Pas in Heesch.

In die periode kreeg de band internationale erkenning als grondleggers van de progressieve rockmuziek. Ook is Pink Floyd de band die de progrock op een hoger plan tilde en toegankelijk maakte voor een miljoenenpubliek. Als n van de meest succesvolle en invloedrijke bands verkocht Pink Floyd later wereldwijd meer dan 300 miljoen albums.

Het optreden van Pink Floyd in Heesch in 1968 was legendarisch. 50 jaar na dato, op 1 juni 2018, zullen in De Pas oude tijden herleven. De bekende Nederlandse tributeband Infloyd treedt dan letterlijk in de voetsporen van hun grote voorbeelden, en komt met een avondvullende live-show die de muziek van Pink Floyd in De Pas weer tot leven brengt.
Infloyd is sinds 2012 n van de meest toonaangevende Pink Floyd tribute bands van Nederland. De band is in hun relatief korte bestaan opgeklommen tot de top van de wereldwijde Pink Floyd tributes.

Infloyd komt met een speciale show naar Heesch.
Toegevoegd door:Admin


Toon Categorieen:
Show

GCalendar ©