Het Beeld van de kalender

Calendar of Events
Vandaag 15 oktober 2018 Maand: Jaar: Printvriendelijke versie

<< 19 oktober 2018 Alle evenementen voor
zaterdag 20 oktober 2018
21 oktober 2018 >>


20:00 - 22:00

Event #436
Titel:Pink Project - Pink Floyd Anniversary Show (Stashow!)
Categorie:Show
Lokatie:Paard Den Haag
Omschrijving:Na de succesvolle “Pink Floyd in Concert” tour, zal Pink Project in het
seizoen 2018/19 te horen en te zien zijn met een nieuwe sensationele show.
Deze “Pink Floyd’s Anniversary” show zal onder andere in het teken staan
van de albums The Wall en The Division Bell die in 2019 respectievelijk 40
en 25 jaar geleden werden gereleased. Daarnaast bestaat Pink Project in 2019 ook 25 jaar!
Kosten noch moeite worden gespaard om het publiek te verrassen met
onder andere prachtige quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow,
indrukwekkende visuals en inflatables.

Website: https://www.paard.nl/event/pink-project-2/
Toegevoegd door:Admin


20:00 - 23:00

Event #473
Titel:The Pink Floyd Sound - The Wall
Categorie:Show
Lokatie:Wilmink Theater, Enschede
Omschrijving:Pink Floyd heeft vele legendarische albums op zijn naam staan, maar wellicht spreekt ‘The Wall’ toch wel het meest tot de verbeelding. De rockopera uit 1979 bevatte roemruchte songs als ‘Comfortably Numb’, ‘The Thin Ice’, ‘Another Brick In The Wall’ en ‘Good Bye Cruel World’ en werd met 30 miljoen exemplaren het best verkochte dubbelalbum aller tijden.

Pink Floyd Sound brengt het meesterwerk compleet met de indrukwekkende theatrale lichteffecten, vuurwerk en animaties die het muzikale epos zo geliefd maakte bij het grote publiek. Dat wordt weer genieten van een van de grootste, meest overdonderende albums uit de rockgeschiedenis. We don’t need no education to recognize that!

‘The Wall’ is back!
Pink Floyd Sound brengt de legendarische rockopera van Pink Floyd, na eerdere succesvolle tournees, opnieuw op de planken. ROCK met hoofdletters, met briljant gitaarwerk en compleet met de indrukwekkende theatrale lichteffecten, vuurwerk, en animaties die het muzikale epos zo geliefd maakten bij het grote publiek. Dat wordt weer genieten met ‘Comfortably Numb’, ‘The Thin Ice’, ‘Another Brick In The Wall’, ‘Good Bye Cruel World’ en meer roemruchte songs van het historische rockalbum. Het podium zal stomen als The Pink Floyd Sound los gaat en het publiek meesleept in een van de grootste meesterwerken uit de rockgeschiedenis.

‘The Wall’ werd oorspronkelijk in 1979 uitgebracht door Pink Floyd. Met 30 miljoen exemplaren werd het het best verkochte dubbelalbum aller tijden. De rockopera vertelt het levensverhaal van het personage ‘Pink’, een rockmusicus die worstelt met het leven en zijn plek in de samenleving, verbeeld door een metaforische muur, die omver geworpen moet worden. ‘The Wall’ stond ook in het teken van de scheiding tussen oost en west, toen Roger Waters in 1990, een jaar na de val van de Berlijnse muur, het epische stuk live bracht voor 350.000 mensen op de Potsdamer Platz. Vorig jaar werd het concert door Pink Floyd Sound in Venlo opgevoerd, als herdenking aan de val van de muur 25 jaar geleden. De artiesten gaan tot het uiterste om de oorspronkelijke sfeer en kracht van het stuk te evenaren. Laat je overdonderen door ‘The Wall’ !
Toegevoegd door:Admin


20:00 - 23:00

Event #484
Titel:Brit Floyd - Eclipse World Tour 2018
Categorie:Show
Lokatie:Kursaal, Oostende (B)
Omschrijving:Brit Floyd is terug! De grootste Pink Floyd tribute band ter wereld komt terug in 2018 met een spectaculaire ‘45th Anniversary’ tournee rond ‘The Dark Side of the Moon’, het iconische Pink Floyd album uit 1973. Goed nieuws voor de Belgische fans, want de band houdt ook halt in ons land. Op zaterdag 20 oktober 2018 komt Brit Floyd naar het Kursaal in Oostende.

Met meer dan 45 miljoen verkochte exemplaren en door velen aanschouwd als het beste rock album aller tijden, is 'The Dark Side of the Moon' een psychedelisch meesterwerk dat de rockcultuur stevig door elkaar schudde en er tevens voor gezorgd heeft dat Pink Floyd en zijn bandleden een onsterfelijke status verwierven. Tijdens deze tournee zal Brit Floyd klassiekers spelen uit ‘The Dark Side of the Moon’ in combinatie met nummers uit ‘Wish You Were Here’, ‘Animals’, ‘The Wall’, ‘The Division Bell’ en vele andere albums.

Brit Floyd is uitgegroeid tot een waar fenomeen, algemeen beschouwd als ’s werelds meest fantastische Pink Floyd live tribute. Tot in het kleinste detail bouwen ze minutieus de Division Bell-tournee uit 1994 na, compleet met een verbluffende lichtshow, een enorm cirkelvormig scherm, bezwerende verlichting, lasers, opblaas-accessoires en theaterstukken. Tijdens een Brit Floyd-show benadert de échte fan als nooit tevoren de ultieme live-ervaring van een Pink Floyd-concert.
Toegevoegd door:Admin


Toon Categorieen:
Show

GCalendar ©